Tendințe de E-commerce web design pentru 2018-2019

Veți fi surprinși să știți că piața globală de comerț electronic a ajuns la aproximativ 2.3 trilioane de dolari și este probabil să atingă 4.5 miliarde de dolari până în 2021. Mulți cumpărători preferă cumpărăturile online în detrimentul shopping-ului în magazinele fizice.

Datorită creșterii cererii, proprietarii de site-uri web își doresc să păstreze vizitatorii mai mult timp pe site-ul lor. Designul este cel mai important lucru, „lipiciiul” care îi determină pe clienți să rămână fideli pentru o perioadă mai lungă de timp. Iată cele mai discutate tendințe de design web pentru comerțul electronic, care vor transforma afacerea dvs. într-una proeminentă!

Tendințele pentru comerțul electronic pe mobil au sosit!

Cumpărăturile mobile reprezintă noul buzz, conform celui mai recent scenariu de cercetare pentru comerțul electronic. Metoda a rupt toate topurile întegistrate în comparație cu cumpărăturile realizate de pe versiunea de desktop. Mobilul este un dispozitiv foarte convenabil atunci când călătoriți și căutarea lucrurilor de care aveți nevoie prin utilizarea telefoniei mobile cunoaște o ascensiune rapidă. Clienților le place să se uite la lucruri utilizând dispozitivul mobil, spre deosebire de laptop-uri sau tablete. Ei doresc să investigheze diverse obiecte în magazinele de comerț electronic. Prin urmare, toți proprietarii de site-uri trebuie să îmbrățișeze acest model în creștere prin angajarea celor mai buni furnizori de soluții de dezvoltare a site-urilor de comerț electronic.

Accent pe conținutul video

Video-ul este un mediu uluitor pentru transmiterea datelor complexe. De asemenea, povestește într-un mod inteligent. Cantitățile de înregistrări distribuite pe web și vizualizate de utilizatorii online se extind dinamic. În aceste privințe, nu este o mare surpriză faptul că organizațiile online de afaceri utilizează componente video în designul site-urilor web. În 2019 vom vedea numeroase site-uri de comerț electronic care vor încorpora materialele video pe paginile cu detaliile elementelor, fundalul paginii principale și chiar în paginile de destinație. În acest fel, acordați o atenție deosebită înregistrărilor, deoarece acestea vor fi super trendy în 2019, fără îndoială. Puteți reînvia detaliile produsului și paginile de destinație prin actualizarea unui videoclip pe ecran complet. Luați încorporarea înregistrărilor drept o oportunitate de a povesti istoria mărcii dvs.


Sursa: SOS Media Corp

Microinteracțiunile

Microinteracțiunea nu este un concept nou și au fost doar la colț, deoarece Facebook a încorporat butonul "Like". În 2019, se anticipează că mai multe site-uri de comerț electronic vor lua o atenție deosebită pentru a reîmprospăta designul lor cu microinterații. În microîntreprinderi, comercianții cu amănuntul online vor utiliza pentru a compensa clienții pentru finalizarea unei anumite sarcini, cum ar fi cumpărarea într-un buletin informativ prin e-mail, inspectarea unui articol sau adăugarea lui în coșul de cumpărături. Acest lucru permite microinteracțiunilor să iîndemne utilizatorii să se conecteze și să colaboreze cu adevărat, formând bucle obișnuite.

Layout-uri tip grid

Grilele sunt una dintre cele mai bune tipuri de design multe site-uri web de comerț electronic sunt în prezent îmbrățișând. Mai multe site-uri web de comerț electronic îmbrățișează această tendință de design web și grilaje de fuziune pentru a se amesteca în restul aspectului. Ele sunt simple, curate și ușor de explorat și de a folosi spațiul eficient. Oferă designerilor mai mult control asupra modului în care este distribuit un site web de comerț electronic. Atunci când designerii folosesc spațiul de pe dispozitive și dimensiuni ale ecranului, acesta își asumă un rol esențial în crearea unui interfață decentă în timp ce îmbunătățește designul web general al comerțului electronic.

Este normal ca firmele de comerț electronic să aleagă formatul de grilă CSS și mai ales paginile de clasificare a produselor și paginile de interogare în 2019. Multe platforme de browser web, cum ar fi Firefox, Chrome, Opera și Safari pot sprijini aspectul CSS.


Sursa: LYFE Marketing

Acceptă scroll-ul lung

Un scroll lung este o idee perfectă pentru site-urile care folosesc povestirea. Parcurgerea lungă a atins doar baza în tendințele de design ale site-ului web. Cu toate acestea, utilizările largi ale smartphone-urilor au dat un impuls acestui sistem. Atingerea pe un telefon mobil poate părea o problemă pentru unii. Cu toate acestea, căutarea peste este constantă și utilizatorii care nu au griji pentru același lucru. Îi ia pe toți clienții prin intermediul site-ului pentru a oferi o comunicare îmbunătățită. O privire lungă poate fi adăugată retragerea în imagini, pentru a menține interesul utilizatorilor în viață.

Spațiul alb

Spațiul alb este considerat spațiul respirabil present pe site-ul dvs. Oferă spațiu suficient pentru ca conținutul și alte astfel de componente să strălucească splendid bine pe site. Zona goală simplifică explorarea site-ului de către clienți. Suprafața necompletată este în plus aluzată la spațiul negativ. Proprietarii de site-uri au alternativa includerii oricărei culori diferite de alb. Suprafața neagră ajută la sortarea elementelor și a întregului aspect.


Sursa: Jain Technologies

Concluzii…

Cea mai bună experiență de comerț electronic este să fii mereu în căutarea noilor tehnologii și oportunități inovatoare pentru a păstra clienții fideli și mulțumiți. Pentru a produce mai mult interes și pentru a atrage atenția unui număr din ce în ce mai mare de clienți, te încurajăm să iei aminte asupra celor mai recente tendințe de web design pentru anul 2019. Exprimă unicitatea brandului tău și în anul ce vine!