Insider Tips pentru un succes garantat pe Instagram

Pentru multe întreprinderi, succesul pe platformele sociale poate fi dificil de realizat sau de menținut.

Acest lucru este problematic atunci când sunteți în căutarea unor modalități de a rămâne competitivi și de a ieși în evidență în comparație cu alte mărci din cadrul dvs. de nișă. Ca o companie de dezvoltare web de succes, am ajuns să fundamentăm multe prezențe de brand ale clienților noștri. Acum ne dorim să împărtășim câteva dintre aceste insider tips-uri pentru un succes garantat pe Instagram.

„Succesul nu este deținut. Este închiriat și rata trebuie plătită zilnic.” (J.J. Watt)

Acesta este un lucru important de reținut în legătură cu orice fel de succes; este nevoie de un efort continuu și de muncă pentru a-l menține, ceea ce este un motiv principal pentru formare, dar și informare constantă: mereu apar noi tehnici și abordări, elemente extrem de valoroase pentru a vă atinge obiectivele.

Bazele Instagram:

O strategie puternică este construit de la bază și asta înseamnă a avea o bază solidă de la început. Iată liniile de bază care trebuie îndeplinite de postările social media:

Cadru delimitat - Instagram este o platformă care funcționează cel mai bine atunci când lucrați în nișa dvs. particulară. Prin aceasta ne referim la faptul că, în cazul în care vindeți becuri, atunci tot ceea ce postați trebuie să fie direct legat de becuri sau să aibă legătură concretă cu acestea. Nu trebuie să vă amestecați în alte lucruri care nu au de-a face cu sectorul de activitate, cum ar fi repararea mașinilor.

Fotrografii care atrag implicare - Această platformă se bazează pe ideea imaginilor care povestesc o idee, deci este logic să folosiți fotografii captivante, care sunt și frumoase.

Dezvoltarea unei teme - În cadrul Instagram există câteva moduri de a modifica aspectul de bază pe care îl utilizați. Există o varietate de opțiuni pentru filtre, borders, nuanțe și fundal pentru fotografii, împreună cu numeroase metode de aspect și prezentare. Găsiți un stil care reflectă marca dvs. și apoi utilizați-l în mod consecvent, cu fiecare postare.

Utilizarea corectă a hashtag-urilor – Hashtag-urile sunt un aspect interesant al IG. Acesta este un domeniu care trebuie luat în serios, deoarece poate duce la mai multe vizualizări. Puneți hashtag-uri în comentarii și apoi faceți timp pentru a găsi cele relevante și distractive de utilizat. Cu excepția cazului în faceți branding pentru un termen, evitați să creați propriile hashtag-uri ca o modalitate de a descrie ceea ce se întâmplă (#nustimdecefacoameniiasta), deoarece nimeni nu va căuta vreodată acel hashtag.

Acum că am revizuit elementele de bază putem trece la sfaturile avansate!

Insider tips:

Planificați postările - ar trebui să creați un calendar de conținut pentru postările dvs. IG. Cele mai de succes conturi IG implică de multe ori fotografii uimitoare care nu sunt afișate la întâmplare, în orice moment. De multe ori există fotografi profesioniști, designeri grafici sau, cel puțin, un anumit nivel de pre și post-producție foto.  Toate acestea necesită timp și planificare, motiv pentru care este atât de important să aveți un calendar cu planificări.

Fotografii în ton cu tema - Dacă ați dezvoltat o anumită temă sau stil pe Instagram, accentuați-l prin potrivirea fotografiilor făcute, care vor arăta grozav și se vor potrivi în mod coerent când vă uitați la feed. Feedul și grila pe care o utilizați ar trebui planificate și ele. Scopul ar trebui să fie ca totul să arate bine, să curgă împreună cu restul conținutului.

Modalități de interacțiune - Implicarea și reacția urmăritorilor este un punct de plecare excelent, dar trebuie să vă extindeți la interacțiuni. Există multe modalități ușoare de a face acest lucru. Concursurile și ofertele de produse sunt întotdeauna o cale de a declanșa interacțiuni. De exemplu, dacă postați două imagini cu mașini clasice – muscle car -  ați putea întreba: "Care ați vrea să o conduceți?" În cele din urmă, puteți posta știri despre afaceri sau produse cu intenția de a răspunde la întrebările trimise ca răspuns la informații.

Etichetați fotografia - Dacă fotografiile dvs. includ vreodată pe cineva care folosește Instagram, asigurați-vă că există o eticheta foto, astfel încât fotografia va apărea, de asemenea, în profilul persoanei etichetate. Dacă vindeți produse și ați fost aprobat pentru cumpărături pe Instagram, puteți eticheta produse în fotografiile dvs., ceea ce va permite accesul prin click direct către pagina de produs.

Utilizați Stories - IG Stories constituie o unealtă excelentă pe care ar trebui să o puneți în aplicare. Ele vă permit să afișați demonstrații cu produsele, să filmați diverse detalii ale acestora, să obțineți informații cu privire la public, să colectați date și multe altele.

Influencers - Există numeroși influențatori ai mass-media sociale care pot crește interesul față de un brand, împreună cu gradul de discuție din jurul companiei. Căutați influențatori în cadrul sau în jurul nișei dvs. și luați legătura cu ei. Ar trebui să urmați liderii industriei pe IG pentru a vedea dacă ei ar putea arunca o privire pe feed-ul dvs. și ar contribui la a-l susține.

Concluzia este că Instagram este un gigant social media în devenire și poate fi utilizat pentru a vă ajuta să vă extindeți marca, să creșteți conversiile și să obțineți mai multă implicare. Dacă în prezent nu beneficiați de prea mult succes pe platformă, încercați să puneți în aplicare sfaturile noastre pentru a vă face numele cunoscut!